Personvernerklæring

AVSNITT 1 - HVA GJØR VI MED INFORMASJONEN DIN?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som del av kjøp og salg-prosessen, samler vi inn personlig informasjon om deg, slik som navnet ditt, adressen og e-postadressen din. 

Når du titter gjennom butikken vår mottar vi automatisk din datamaskin sin internettprotokolladresse (IP) for å hente frem informasjon som hjelper oss med å lære om nettleseren din og operativsystemet ditt.

E-postmarkedsføring (hvis gjeldende): Med ditt samtykke kan vi sende deg e-poster om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer. 

 

AVSNITT 2 - SAMTYKKE

Hvordan gir jeg dere mitt samtykke?

Når du fremlegger personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifiserer kredittkortet ditt, plasserer en ordre, arrangerer en levering eller returnering av en vare, antyder vi at du samtykker i at vi samler inn informasjon og anvender det til forannevnte, spesifikke formål, og det alene.

Hvis vi ber deg om personlig informasjon av noen sekundær årsak, f.eks. markedsføringsrelatert, vil vi enten spørre deg direkte etter ditt uttrykkelige samtykke, eller frembringe en mulighet for deg til å takke nei. 

Hvordan trekker jeg tilbake mitt samtykke?

Etter at du har gitt ditt samtykke, skulle du ombestemme deg, kan du trekke tilbake samtykket slik at vi ikke kan kontakte deg, for oppheving av videre innsamling, bruk eller offentliggjøring av din informasjon, til enhver tid, ved å kontakte oss på info@thewoolsweaters.com eller sende oss post til:

Nordic Store ehf.

Laekjargata 2 Reykjavík  IS 101

 

AVSNITT 3 - OFFENTLIGGJØRING

Vi kan offentliggjøre din personlige informasjon hvis vi er påkrevd etter gjeldende lov eller hvis du krenker våre Vilkår for bruk. 

 

AVSNITT 4 - SHOPIFY

Butikken vår leveres av Shopify Inc. De tilbyr oss en online e-handelplattform som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. 

Dine data is lagres gjennom Shopify sin datalagring, databaser og Shopify sitt generelle program. De oppbevarer informasjonen din på en sikker server bak en brannmur.

 

AVSNITT 6 - SIKKERHET

For å beskytte din personlige informasjon tar vi rimelige forholdsregler og følger industriens beste praksiser for å sikre at data ikke feilaktig mistes, misbrukes, aksesseres, avsløres, endres eller ødelegges.

Hvis du oppgir din kredittkortinformasjon vil alle data krypteres ved bruk av sikker socket layer-teknologi (SSL) og lagres med en AES-256-kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk oppbevaring er 100 % sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og iverksetter ytterligere allment aksepterte industristandarder for å maksimere din sikkerhet.

 

AVSNITT 7 - COOKIES

Her er en liste over cookies vi bruker. Vi har oppført dem på en liste her slik at du selv kan velge om du ønsker å melde deg ut av vårt bruk av dine informasjonkapsler eller ikke.

 _session_id, unik token, øktbasert, Lar Shopify lagre informasjon om økten din (referent, destinasjonsside, osv).

 _shopify_visit, ingen data holdt, Vedvarende i 30 minutter fra forrige besøk, Brukt av vår nettsideleverandørs interne statistikksporer for å registrere antall besøk.

 _shopify_uniq, ingen data holdt, utløper midnatt (i forhold til den besøkende) neste dag, Teller antall besøk i butikken av en enkelt kunde.

cart, unique token, vedvarende i 2 uker, Lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.

 _secure_session_id, unik token, øktbasert

storefront_digest, unik token, ubestemt hvis butikken har et passord, brukes dette for å avgjøre om den aktuelle besøkende har tilgang.

PREF, vedvarende i en veldig kort periode, Satt av Google og har som oppgave å spore hvem som besøker butikken og hvorfra.

 

AVSNITT 8 - LAVALDER

Ved å bruke denne siden representerer du at du er over myndighetsalderen i din stat eller provins hvor du bor, eller at du er over myndighetsalderen i din stat eller provins hvor du bor og har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen du er verge for å bruke denne siden.

 

SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

Hvis du ønsker å: aksessere, korrigere, endre eller slette noe personlig informasjon vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon om et emne, ta kontakt med vår etterlevelsesansvarlige for personvernrelaterte saker på info@thewoolsweaters.com eller via post til

The Wool Sweaters

[Re: Privacy Compliance Officer]  

[Laekjargata 2 Reykjavík  IS 101